STIJN SCHETS

JONG EN CREATIEF ONDERNEMER MET FOCUS OP VOORUITGANG

The story

Opgegroeid in Willebroek België waar Stijn al van jonge leeftijd bezig was met trends en het testen van gadgets. Voor zijn digitale passie volledig was doorgebroken is Stijn gestart met economie om meer inzicht te krijgen in de bedrijfswereld. Het grote kantelpunt was op 16 jarige leeftijd waar de volgende uitspraak zijn interesse in de digitale wereld aanwakkerde "De toekomst van de economie ligt in de digitale en creatieve wereld".Met het motto “leef vandaag en werk voor morgen” heeft Stijn besloten zich volledig te richten op de digitale en starte met multimedia studies om later een digitaal bureau te starten. Het jaar dat hij zijn laatste diploma in handen kreeg is hij zelfstandig gestart om te werken aan een verbeterde digitale wereld.Tot op vandaag werkt Stijn verder om iedereen te inspireren en motiveren naar digitale evolutie.

Popkorn

Als CEO en founder van Popkorn zorgt Stijn ervoor dat het digitaal bureau dagelijks blijft vernieuwen. Met investeringen in opleidingen en zelfontwikkeling voor het team blijft het volledige bedrijf steeds vooraan in de digitale wereld. Deze uitdagingen zijn niet enkel noodzakelijk om de service voor de klanten optimaal te houden maar ook om te voorkomen dat de technologie ons voorbij steekt.Met een passie voor het web en creatieve gedachtengang voert Popkorn wijde range aan opdrachten uit tot in de perfectie. Het creatief bureau bestaat uit vijf grote luiken: Strategie, Creatie, Marketing, Ontwikkeling en Innovatie. Deze vijf onderdelen vormen één groot geheel waar de digitale oplossingen die bedrijven versterken vooraan staan. Het spreekt van zich dat er maatwerk wordt afgeleverd voor onze klanten maar Popkorn gaat net die stap verder. Zo gaat Popkorn zich verdiepen in de sector van de klanten en niet enkel hun bedrijven. Alleen zo is het mogelijk concepten te creëren die 100% aansluiten bij bedrijven en die zich onderscheiden van de concurrentie.

Popkorn.be

Unizo

Met een passie voor ondernemen en ondernemers is Stijn als bestuurder bij Unizo Temse bezig met het dagelijks beleid. Zo legt Stijn zijn focus bij Unizo op ondernemers met elkaar verbinden om de lokale economie te stimuleren. Dit wordt gedaan aan de hand van een optimalisatie van de communicatie en het organiseren en coördineren van verschillende evenementen, van een shopping-dag naar After Work Party tot de aankomst van Sinterklaas in Temse.

unizotemse.be

T.T.S.

Het hoofdkantoor van Popkorn is gevestigd in industriezone T.T.S., als ondernemer engageert Stijn zich dan ook voor dit industriepark. Stijn is lid van het dagelijks bestuur in de T.T.S. Ondernemingsclub VZW en verzorgt hij het digitale luik. Met focus op interne communicatie naar leden zorgt hij voor een optimale informatiewissel tussen de aangesloten bedrijven.

ttszone.be

Jury eindwerken TSM Mechelen

De school waar het hele digitale verhaal ooit is begonnen, TSM Mechelen, is voor Stijn zeer belangrijk. Als jury voor de eindwerken is Stijn jaarlijks aanwezig om studenten te evalueren. De focus van deze evaluatie ligt voor stijn bij de passie van de studenten. Onderzoek, motivatie en afwerking zijn de belangrijkste onderdelen waar naar gekeken wordt. Daarnaast engageert Stijn zich ook nog voor andere school initiatieven om dicht bij de nieuwste generatie digitale vernieuwers te staan.

Volg Stijn op Instagram

And smile! #profilepics #instablackandwhite #business #shocked #suprise

A post shared by Stijn Schets (@schetsstijn) on

Getting the camera in place! #profilepics #instablackandwhite #business #selfie

A post shared by Stijn Schets (@schetsstijn) on

I want you! #profilepics #instablackandwhite #business #wewantyou

A post shared by Stijn Schets (@schetsstijn) on

We live in a world where everyone and cute kittens are competitors.